Glimpse Ordliste over ingredienser

e-post Skriv ut



 
ALOE

INCI: Saft fra aloe barbadensis leaf blader / KILDE: aloe

Aloe vera er rik på polysakkarider, antrakinoner, glykolproteiner og albumin, som har vært brukt i tusener av år og har en veldokumentert historie som et virkningsfullt middel for lindring og mykgjøring av huden. I tillegg til å fremme gevinster for huden, er aloe vera en meget effektiv katalysator som øker absorberingen av ytelsesingredienser.

ARGININ

INCI: Arginin / KILDE: corn, sugar cane

Arginin, en viktig aminosyre, støtter hudens helse ved å stimulere produksjonen av kollagen, noe som resulterer i forbedret elastisitet og struktur.

AVOKADOOLJE

INCI: persea gratissima olje / KILDE: avokado

Avokadoolje, verdsatt for sin evne til å tilføre fuktighet og lindre tørr hud. Denne oljen er en glimrende kilde til vitaminene A, B, D og E, samt proteiner, lecitiner, fettsyrer, aminosyrer og steroler. Avokadoolje anbefales for flere ulike hudtilstander, og støtter hudens naturlige fornyelsesprosesser. Avokadoolje beskytter mot miljømessige stressfaktorer.

PESTROT

INCI: rotekstrakt fra petasites japonicus / KILDE: pestrot

Pestrot har i lange tider vært brukt til å kontrollere hudirritasjoner. I det gamle Hellas ble ekstraktene fra bladene og røttene brukt som et middel mot betennelse. Denne effektive planteekstrakten har vist en bemerkelsesverdig evne til å minimere hudirritasjon. Pestrot hjelper med å minimere sensitivitet, samtidig som den linder og beroliger huden mens hudfargen utjevnes.

BIOAKTIVT SYREKOMPLEKS

INCI: laktobasill, fermentert og filtrert mangostanskall / KILDE: mangostanskall

BioActive X3 Complex™, som er merkebeskyttet av Glimpse™ Skin Care, benytter en eksklusiv bio-fermenteringsteknologi som kombinerer grundige, tradisjonelle teknikker med avansert vitenskap fra Japan, for å forsterke kraften av fytokjemikaliene i mangostan.

BioAcive X3 Complex, bestående av tre eksklusive, xantonrike ingredienser som er utvunnet fra dypt inne i fruktens skall, fremmer ytelsesbaserte formler som gir optimal næring til huden.

Bioaktiv syrekompleks:

  • Kombinerer de beste elementene fra mangostanfrukten i et plantebasert syrekompleks.
  • Fjerner urenheter og forsterker hudens naturlige forsvar.
  • per med å vedlikeholde klarere og friskere hud som ser sunn ut.
BIOAKTIV PERIKARPOLJE (olje fra skall)

INCI: mangostan perikarpolje / KILDE: mangostanskall

BioActive X3 Complex, som er merkebeskyttet av Glimpse Skin Care, benytter en eksklusiv bio-fermenteringsteknologi som kombinerer grundige, tradisjonelle teknikker med avansert vitenskap fra Japan, for å forsterke kraften av fytokjemikaliene i mangostan.

BioAcive X3 Complex, bestående av tre eksklusive, xantonrike ingredienser foredlet fra dypt inne i fruktens skall, fremmer ytelsesbaserte formler som gir optimal næring til huden.

Bioaktiv perikarpolje:

  • Gir den høyeste konsentrasjonen av xantoner, og en mengde vitale fytokjemikalier.
  • Lindrer og beroliger tegnene på betennelse og stimulererer kollagenproduksjon.
  • Fremmer fast, ungdommelig, strålende hud.
BIOAKTIVT POLYMERKOMPLEKS

INCI: laktobasill, fermentert og filtrert mangostanskall / KILDE: mangostanskall

BioActive X3 Complex som er merkebeskyttet av Glimpse™ Skin Care, benytter en eksklusiv bio-fermenteringsteknologi som kombinerer grundige, tradisjonelle teknikker med avansert vitenskap fra Japan, for å forsterke kraften av fytokjemikaliene i mangostan.

BioAcive X3 Complex, bestående av tre eksklusive, xantonrike ingredienser foredlet fra dypt inne i fruktens skall, fremmer ytelsesbaserte formler som gir optimal næring til huden.

Bioaktive polymer:

  • Gir den høyeste kraften av antioksidanter.
  • Danner en kjede av kontinuerlige fytokjemikalier som beskytter huden fra miljømessige stressfaktorer.
  • Bidrar til å fremme en klarere, mer strålende hud som ser yngre ut.
PLANTEBASERTE OLJER

INCI:: citrus grandis olje fra skall, cymbopogon schoenanthusolje, citrus medica limonumolje fra skall, aniba rosaeodora olje fra tre, citrus aurantium dulcis olje fra skall, citrus aurantium bergamiaolje fra frukt, canarium luzonicum gum nonvolatiles, vetiveria zizanoidesolje fra rot, pelargonium graveolensolje fra blomst, ocimum basilicumolje, cananga odorataolje fra blomst, barosma betulinaolje fra blad, abies balsameaolje fra nål og rotekstrakt / KILDE: grapefrukt, sitrongress, sitron, rosentre, appelsin, bergamott, elemi, vetivergress, storkenebb, basilikum, ylang ylang, bukko, balsamgran


grapefrukt: Oppfrisker, renser, klarner og strammer opp huden.


sitrongress: Destillert fra bladene til sitrongress - gir en frisk sitrusduft av verbena.


sitron: Kjent for oppstrammende og antiirriterende egenskaper - balanserer overaktiv, fet og uren hud.


rosentre: Virker lindrende på huden og brukes til å vedlikeholde sunne hudfunksjoner.


appelsin: Motvirker tørr, rynkete hud – brukes til å stimulere sirkulasjonen. Brukes også til naturlig peeling.


bergamott: Stimulerende og oppløftende – brukes til å roe ned stresset hud.


elemi (harpiksart): Gunstig for eldre hud og har lindrende egenskaper.


vetivergress: Bidrar til å rense og lindre tørr hud.


storkenebb: Øker sirkulasjonen og strammer opp huden. Har en generell rensende funksjon. Forbedrer hudens elastisitet.


basilikum: Fremmer sirkulasjonen.


ylang ylang: Brukes i såpeproduksjon med harmonerende egenskaper – har en intens søt, lett balsamisk og lett krydret duft.


bukko: En essensiell olje med rensende og oppstrammende effekt.


balsamgran: Denne meget velduftende oljen har vært brukt gjennom tidene til behandling av forskjellige hudtilstander.

CASSIA ALATA

INCI: Bladekstrakt fra cassia alata / KILDE: cassia alata tre

Som en tropisk plante utsatt for meget sterkt sollys har cassia alata treet utviklet et fytokjemikalie som beskytter mot tøffe miljøer. Dette kraftige fytokjemikaliet beskytter huden mot miljømessige faktorer, noe som resulterer i en mer stimulert og strålende hud.

LAKSEROLJE

INCI: ricinus communisolje fra frø / KILDE: laksérolje

Laksérolje har vært brukt av helsemessige grunner i flere århunder. Det ble angivelig brukt i det antikke India, Kina, Persia, Egypt, Afrika, Hellas, Roma og i Nord- og Sør-Amerika. Nyere medisinsk litteratur antyder at oljen også ble brukt for ulike hudtilstander. Denne oljens effektivitet er delvis grunnet dens unike kjemiske sammensetning. Laksérolje inneholder høye konsentrasjoner av en spesiell fettsyre som er påvist å bidra med å klarne opp huden.

KOKOSNØTTOLJE

INCI: cocos nuciferaolje / KILDE: kokosnøtt

Kokosnøttolje, velkjent for sine mange helsefordeler, er også bra for huden og øker hudens evne til å holde seg ren. Denne søtduftende, ekstremt fuktighetsgivende oljen beskytter huden fra miljømessige stressfaktorer, og etterlater huden herlig myk og beskyttet.

SLANGEAGURK

INCI: cucumis sativus fruktekstrakt / KILDE: slangeagurk

Svalende og lindrende. Dette oppfriskende planteproduktet bidrar til å berolige irritert hud. Meget fordelaktig for tilstoppet hud. Slangeagurk hjelper med å gjenopprette en sunn og strålende hud.

CUPUACUSMØR

INCI: theobroma grandiflorumsmør fra frø / KILDE: cupuacu

Kjent for sin evne til å støtte og gi essensiell næring til huden. Cupuacusmør er meget fordelaktig for sensitiv, tørr og dehydret hud. Dette utrolig mykgjørende gjørende smøret gir en eksepsjonell mykhet til huden, da det fremmer hudens evne til å gjenvinne sin naturlige fuktighet og elastisitet, ved å gi vedvarende fuktighet.

GLYSERIN

INCI: glyserin / KILDE: palme

Vår vegetabilske glyserin er en meget effektiv naturlig fuktgiver, og bidrar til absorberingen av andre ingredienser den kombineres med. Denne flerfunksjonelle ingrediensen lindrer varsomt huden, og mykgjør mens den støtter hudens naturlige forsvar mot miljømessige stressfaktorer.

JOJOBA OLJE FRA FRØ

INCI: simmondsia chinensisolje fra frø / KILDE: jojobafrø

De utrolige fuktgivende egenskapene til denne unike frøoljen har vært brukt gjennom tidene. Strukturen til jojobaolje minner sterkt om hudens naturlige olje (sebum), og har en forbløffende evne til å berolige og lindre huden. Som et naturlig styrkende middel har denne oljen evnen til å bistå huden i å gjenvinne sin ungdommelige glans, spenst og struktur.

L-KARNITIN

INCI: acetylkarnitin HCL / KILDE: aminosyre

Et aminosyrederivat som finnes naturlig i energikrevende vev. Karnitin spiller en viktig rolle i å gjenopplive huden.

MELKESYRE

INCI: melkesyre / KILDE: sukkerbete

Melkesyre er en alfahydroksysyre (AHA). Syrer er potensielle irritasjonsmidler av natur, men de innehar også evnen til å stimulere cellefornyelse. En studie viste at naturlig utvinnede AHA-er overgikk egenskapene for cellefornyelse hos sine syntetiske motstykker; og i tillegg var de betydelig mindre irriterende. Glimpse bruker en vegetabilsk melkesyre, hvilket maksimerer dens evne til cellefornyelse mens risikoen for irritasjon minimeres.

MAHWASMØR

INCI: bassia latifoliasmør fra frø / KILDE: mahwa

Dette fantastisk mykgjørende smøret, opprinnelig fra India og høstet fra fruktkjernene til "buttercup"-treet, er kjent for å forhindre tørrhet og gi glatt hud. Mahwasmør har også evnen til å gjenopprette hudens fleksibilitet, og forbedre helhetlig spenst og struktur.

MANGOKJERNESMØR

INCI: mangifera indicakjernesmør / KILDE: mango

Dette høyt verdsatte smøret, kaldpresset og fremstilt fra kjernen til mangotreet, har tradisjonelt vært brukt for sine mykgjørende og beskyttende egenskaper. Med sin evne til å gjenopprette fleksibilitet er mangosmør kjent som en av de kraftigste oljene på planeten. Den er ikke fet, absorberes lett og gir naturlig beskyttelse mot miljømessige forhold. Smørets mykgjørende egenskaper, og svært oksiderende evner, tilskrives dets uforsåpbare innhold.

VANN TILSATT MANGOSTAN

INCI: garcinia mangostanapulver fra skall / KILDE: mangostanskall

Gjennom en prosess, utviklet utelukkende for Glimpse, er ultrarenset USP-gradert vann infusert med pulver fra mangostanskallet. Resultatet er vårt eksklusive mangostantilførte vann. Denne ytelsesbaserte tilførselen blir så grunnlaget for alle Glimpse Intuitive Skin Care-formler. Testing utført i upartiske laboratorier har vist at vårt mangostantilførte vann inneholder konsentrerte nivåer av xantoner, procyadiner og katekiner.

ENGKARSE

INCI: albaolje fra frø, engkarse deltalakton / KILDE: engkarse

Svært fuktighetsgivende og foryngende, engkarse bidrar til å redusere rynker og andre aldringstegn. Ved å forsterke hudens naturlige beskyttende barriere, er denne kraftige, ikke fete oljen meget effektivt til å forhindre at huden taper fuktighet. Samtidig gjenoppretter den hudens spenst og struktur.

MIKROALGEEKSTRAKT

INCI: algeekstrakt / KILDE: mikroalge (dunaliella salina)

Mikroalger må produsere store mengder energi for å motstå kontinuerlige miljømessige stressfaktorer, som høyt osmotisk trykk, høye nivå av UV og høye oksygenkonsentrasjoner. Gjennom nyskapende forskning har vi funnet de enestående hudstimulerende egenskapene til dunaliella salina, som effektivt øker hudens celleutskiftning, klarhet og helhetlige struktur.

ALFAHYROKSYLSYRER FRA FLERE FRUKTER

INCI: Vaccinium myrtillus fruktekstrakt, saccharum officinarumekstrakt, acer saccharum ekstrakt, citrus aurantium dulcis fruktekstrakt, citrus medica limonumfruktekstrakt / KILDE: blåbær, sukkerrør, sukkerlønn, appelsin, sitron

Vår alfahydroksylblandig fra flere typer frukt er en harmonisk kombinasjon av fem plantebaserte ekstrakter: Blåbær, sukkerrør, sukkerlønn, appelsin og sitron Disse ekstraktene inneholder naturlige AHA-er som er i stand til å fremme eksfoliering, noe som fører til at huden føles friskere, glattere og yngre.

SOPP

INCI: chitosan succinimide / KILDE: sopp

Denne polysakkariden har vist, gjennom omfattende forskning, at den støtter hudens naturlige prosesser og lindrer tegn på betennelse.

N-ACETYLGLUKOSAMIN

INCI: acetylglucosamin / KILDE: marinekstrakt

Denne bemerkelsesverdige aminosyren har evnen til å forbedre hudens elastisitet og struktur, og å øke fuktbarrierefunksjonen. I tillegg intensiverer den hudens naturlige glød. N-acetylglukosamin er en sentral byggesten i vedlikeholdet av hudens tykkelse, og når den kombineres med niacinamid (vitamin B3) stimuleres en økning i kollagenproduksjonen. Det er påvist gjennom flere studier at denne høyytelsesaminosyren intensiverer hudens klarhet, glød og utstråling.

NIACINAMID

INCI: acetylglucosamin / KILDE: vitamin B3

Niacinamid eller vitamin B3 har en beroligende effekt på betent hud, og hjelper med å glatte ut huden. I tillegg tilfører niacinamid fuktighet og mykgjør huden.

OLIVENOLJE

INCI: hydrert olivenolje / KILDE: oliven

Et vegetabilsk mykgjøringsmiddel utvinnet fra olivenolje som forbedrer hudstrukturen uten at huden blir fet eller klebrig.

PASJONSBLOMSTOLJE
FRA FRØ

INCI: Simmondsia chinensisolje fra frø / KILDE: pasjonsblomst

Kjent for sine nærende egenskaper, er den typen pasjonsblomstolje fra frø som finnes i Glimpse Intuitive Skin Care en meget konsentrert kilde til bioflavonoider. Denne fantastiske oljen styrker huden med en rikelig mengde av fettsyrer og vitaminene A, B & C.

SMALKJEMPE

INCI: bladekstrakt fra cassia alata / KILDE: smalkjempeblad

En plante som det har vært interesse for siden gresk-romersk tid. Bladene av smalkjempe har tradisjonelt vært brukt som et næringsgivende botemiddel for hudbetennelse. Smalkjempe beskytter huden mot miljømessige stressfaktorer.

GRESSKARFRØOLJE

INCI: cucurbita pepoolje fra frø / KILDE: gresskarfrøolje

Gresskarfrøolje er en ekstremt fuktighetsgivende olje som er svært næringsrik og nyttig for alle hudtyper. Rik på fytosteroler og flere fettsyrer som er nyttige for hudens helse. Denne sunne oljen er også meget effektiv i kampen mot fine linjer, overflatisk tørrhet og fuktighetstap.

RISKLIOLJE

INCI: oryza sativa-kliolje / KILDE: ris

Antioksiderende egenskaper, samt evnen til å forsterke hudens naturlige forsvar mot miljømessige antagonister, gir vår riskliolje mykgjørende og fuktighetsgivende egenskaper som er bra for voksen, sart eller ømfintlig hud.

SALICYLOYL-FYTOSFINGOSIN

INCI: salicyloyl-fytosfingosin / KILDE: gjær

Fytosfingosin er et medlem av lipidfamilien som finnes i overflatelagene av huden. Nylig utførte in-vitro og in-vivo studier som viser at fytosfingosin støtter hudens evne til å holde seg ren og oppfrisket. Studier fra Frankrike viser at den også roer ned tegn på betennelse.

BASSIASMØR

INCI: butyrospermum parkii / KILDE: bassiasmør

Bassiasmør har en lang historie med tradisjonell bruk til å beskytte huden mot miljømessige skader. Bassiasmørets særegenhet stammer fra dets høye innhold av uforsåpbare lipider, spesielt triterpener. Det meget konsentrerte bassiasmøret i Glimpse reduserer tegnene på skade forårsaket av miljømessige stressfaktorer, forbedrer hudbalansen og minsker aldringstegnene.

NATRIUMHYALURONAT

INCI: natriumhyaluronat / KILDE: hyaluronsyre

Hyaluronsyre har mange nøkkelroller i hudens helse. Den bidrar til spensten og elastisiteten til huden din, regulerer betennelsesresponser og vedlikeholder fuktighetsnivået.

NATRIUM PCA

INCI: natrium pca / KILDE: sukkerrør

Som barn har huden vår en rikelig mengde med denne bemerkelsesverdige forbindelsen. Dette stoffet, i tillegg til å holde huden vår myk og rynkefri, trekker faktisk vann inn i huden fra luften rundt oss. Ettersom vi blir eldre faller nivået med natrium PCA med 50 prosent eller mer. Dette meget effektive fuktighetsbevarende midlet utvinnes fra aminosyrer. Det anbefales for tørr, sart og ømfintlig hud

SORBITOL

INCI: sorbitol / KILDE: mais

Sorbitol, et vegetabilsk fuktighetsbevarende middel, tiltrekker og binder fuktighet. Denne fuktighetsgivende ingrediensen hjelper med å vedlikeholde fuktighetsnivået og gir huden en fløyelsmyk følelse.

SOYABØNNE

INCI: hydrert soyabønneolje, fytosteroler / KILDE: soyabønne

Soya har blitt kalt en ”smart” fuktighetsgiver grunnet sin unike evne til å gi nødvendig fuktighet til tørre områder på huden, mens den reduserer olje i andre områder. Det er bevist at soya stimulerer kollagensyntesen og gjenoppretter elastin, og dette resulterer i at huden blir fastere.

SQUALANE

INCI: squalane / KILDE: oliven

Glimpse inneholder meget konsentrert og raffinert squalane hentet fra olivenoljer. Den er et naturlig element i huden, og er et godt mykgjørende middel med antioksiderende egenskaper. Den trekker inn i huden raskt, og etterlater ikke noen oljerester på huden. Den blander seg også godt med andre ytelsesbaserte ingredienser.

VOKS FRA SOLSIKKEFRØ

INCI: Helianthus annuus-frøvoks / KILDE: solsikke

Voks fra solsikkefrø, en naturlig antioksidant, inneholder også store mengder fettsyrer. Disse fettsyrene hjelper med å fukte og mykgjøre huden, noe som bidrar til en sunn barriere. Voks fra solsikkefrø inneholder også betydelige mengder vitamin A og E.

TOKOFEROL (alfa og gamma)

INCI: tokoferol / KILDE: mais, soyabønne, raps

Alfa-tokoferol er en kraftig antioksidant med vitamin E-aktivitet. Vitamin E er den viktigste, naturlige, fettløselige antioksidanten når det gjelder å beskytte huden fra diverse effekter av oksidativt stress. Det har vært påvist at alfa-tokoferol beskytter huden fra miljømessige stressfaktorer, når den påføres lokalt.

Gamma-tokeferol finnes i oljer fra soya og vindruekjerner. Nyere forskning har vist at den innehar nyttige egenskaper som er helt forskjellige fra andre medlemmer av tokoferol-familien. I likhet med alfa-tokoferol er vitamin E den viktigste, naturlige, fettløselige antioksidanten når det gjelder å beskytte huden fra diverse effekter av oksidativt stress.

PILBARK EKSTRAKT

INCI: salix alba-barkekstrakt / KILDE: hvitpilbark

Hvitpil er et stort tre som vokser i Nord-Amerika, Asia og sentral- og Sør-Europa. Barken er den originale kilden til salicin, en mild forgjenger til aspirin. Hvitpil har med hell blitt brukt som et naturlig alternativ til syntetiske salisylprodukter på grunn av dens evne til å klarne og oppfriske huden.

FUNKSJONELLE INGREDIENSER


KARRAGENAN

INCI: chondrus crispus-ekstrakt, chondrus crispus / KILDE: rødalge

Utvunnet fra rødalger og brukt for sine ypperlige mykgjørende egenskaper.

CETYLPALMITAT

INCI: cetylpalmitat / KILDE: oliven

Et vegetabilsk mykgjøringsmiddel utvunnet fra olivenolje som forbedrer strukturen, uten at huden blir fet eller klebrig.

KLORFENESIN

INCI: klorfenesin

Et effektivt bevarende middel med et lavt giftighetsnivå. Klorfenesin inneholder nemlig ikke noe fri eller bundet formaldehyd, og denaturerer ikke protein, noe som kan forårsake skade på huden.

SITRONSYRE

INCI: sitronsyre / KILDE: sitronsyre

Naturlige planteekstrakter fra sitrusfrukter kan forbedre hudens utseende og tilstand ved å fremskynde eksfolieringen av de ytre hudcellene. Dette gir yngre og friskere hud. I tillegg stimulerer sitronsyre kollagensyntesen, fremmer hudens elastisitet og øker cellefornying.

BETAIN FRA KOKOS

INCI: betain fra kokos / KILDE: kokosnøtt

Naturlig utvunnet, et mildt overflateaktivt stoff.

KOKOS-GLUKOSID

INCI: kokos-glukosid / KILDE: kokosnøtt

Vegetabilsk overflateaktivt stoff som brukes i renseforberedelser, samt som et naturlig viskositetsfremmende middel.

MAISSTIVELSE

INCI: modifisert maisstivelse / KILDE: mais

Absorberer både fukt og oljer, utvunnet fra mais. Gir en myk, lindrende følelse.

DEHYDROXANTHAN GUM

INCI: dehydroxanthan gum / KILDE: mais

Et naturlig sukkerpolymer funnet på grønne planter. Et naturlig fortykningsmiddel som gir huden en nydelig følelse.

GLUKONOLAKTON

INCI: glukonolakton / KILDE: mais

Med naturlig utvunnet bredspektret beskyttelse, forbedrer den hudens fuktighetsnivå.

GLUKOSE

INCI: glukose / KILDE: sukkerrør

Naturlig bestanddel i stratum corneum (det ytterste laget i huden) som binder vann og fukter huden.

GLUKOSID

INCI: dekyl-glukosid, lauryl-glukosid / KILDE: kokosnøtt

Dette naturlig utvunnede, biologisk nedbrytbare overflateaktive stoffet er veldig mildt, og med svært lav giftighet. Det virker som et primært eller sekundært overflateaktivt stoff.

GLYCERYL OLEAT

INCI: glyceryl oleat / KILDE: kokosnøtt, palme, solsikke

Vegetabilsk overflateaktivt stoff som brukes i renseforberedelser, samt som et naturlig viskositetsfremmende middel.

MYRISTYL MYRISTAT

INCI: myristyl myristat / KILDE: kokosnøtt, palme

Vegetabilsk utvunnet, et mykgjørende middel som gir konsistens til hudpleieformler.

OLIVATE

INCI: cetearyl-olivate, sorbitan-olivate, sorbitan palmitat / KILDE: olive

Vegetabilsk utvunnet, PEG-fri, mild emulgator utvunnet fra olivenolje.

KALIUMSORBAT

INCI: kaliumsorbat / KILDE: sorbinsyre

Naturlig organisk syre som i stor utstrekning brukes som et fungistatisk middel som er effektivt mot sopp, mugg og enkelte bakterier.

NATRIUMBENSOAT

INCI: natriumbensoat

Et naturlig utvunnet produkt med et bredt spekter av beskyttende egenskaper. Natriumbensoat finnes naturlig i flere typer frukt f.eks. epler, plommer og tranebær.

NATRIUM KOKOS-GLUKOSIDTARTRAT

INCI: natrium kokos-glukosidtartrat / KILDE: kokosnøtt, bete, drue

Overflateaktivt middel utvunnet fra naturlige råmaterialer som er mildt mot huden, og som ikke irriterer øynene.

NATRIUMFYTAT

INCI: natriumfytat / KILDE: ris

Naturlig chelaterende middel for kosmetiske produkter, utvunnet fra ris.

NATRIUMSTEAROYL

INCI: natriumstearoyl-glutamat, natriumstearoyl-laktylat / KILDE: raps, soya, palme, mais

Overflateaktivt stoff utvunnet fra vegetabilsk kilde.

SUKROSE

INCI: sukroselaurat, sukrosedilaurat, sukrosetrilaurat / KILDE: sukkerrør

Emulator derivert fra fornybare kilder.

XANTANGUMMI

INCI: xantangummi / KILDE: tare

Et sukkerpolymer hentet fra bladrike, grønne planter. Det er et naturlig fortykningsmiddel.

 
 
 
©2010 DBC, LLC