Hvordan skaffer jeg kryptovaluta? 

Det er bare litt over ti år siden at kryptovaluta, og da spesielt Bitcoin, tok en hel verden med storm. Det globale valutamarkedet ble drastisk endret, og det som for noen få år siden var forbeholdt datanerder og IT-eliten, er i dag tilgjengelig for folk flest. Som de fleste vet har Bitcoin vært i medienes søkelys fordi de har hatt både astronomiske oppturer og nedturer, mange er blitt eventyrlig rike på å investere i bitcoin og noen har tapt alt de hadde. Dette blir det fokus av, men visste du at folk flest også kan investere i kryptovaluta? Hvis du gjerne vil investere i bitcoin, kanskje på en mindre skala enn nevnt ovenfor, så er det essensielt å skaffe seg kryptovaluta først. Les videre her hvis du gjerne vil vite hvordan man skaffer bitcoins. 

Her får du tak i Bitcoin 

Bitcoin er altså en elektronisk valuta. Det vil si at den ikke finnes fysisk, men i all enkelhet som en datafil. Det er heller ingen som eier bitcoins, og derfor er verdien bestemt av andre faktorer enn for alminnelig valuta. Verdien på Bitcoin avgjøres rett og slett av etterspørsel. Hva er folk villige til å betale? Det kan på mange måter sammenlignes med boligmarkedet, som også er styrt av tilbud og etterspørsel. Du kan kjøpe bitcoins gjennom nettsider som Coinbase (en av de mest populære) eller du kan vinne dem gjennom enkelte mobilspill eller onlinespill. Det er også mange som tilbyr bitcoins i stedet for rabatt, ved medlemskaper og lignende. 

Invester dine bitcoins 

Man kan nå bruke bitcoins i mange nettbutikker, men det er også mange som velger å  investere dem. Hvis man ikke har erfaring med investering, og gjerne vil finne et brukervennlig verktøy, kan man se nærmere på Bitcoin Billionaire som automatisk sørger for gode investeringer. Du kan lese mer om det her og finne en grundig anmeldelse. 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *