Den enkleste veien til et tobakksfritt liv

xsmoke

Tobakk fører til mange helseproblemer, noe som blir mer og mer tydelig med tiden. Det skader røykeren, øker faren for kreft betydelig, i tillegg til andre plagsomme konsekvenser som vond lukt av hud og hår, hoste, og slim i halsen og lungene. Tobakkslukten er også sjenerende for alle rundt røykeren, og man vil heller ikke påføre andre, spesielt ikke barn, skadelig røyk. På grunn av skaden på omgivelsene en tobakksrøyker påfører, er det nå vanskelig å være en røyker i det sosiale, fordi man må gå unna andre for å ta et drag, og det tillates ikke lengre røyking innendørs. Mange som ønsker å slutte har prøvd det meste: nikotinplaster, nikotintyggis og selvhjelpsbøker.

Nå har derimot flere og flere fått øynene opp for et produkt som gjør at røykeren ikke en gang trenger å tenke på å slutte å røyke, men heller bare tenke på å bli tobakksfri. E-sigarettene fra xsmoke skader ikke helsen samtidig som man får dekt sitt individuelle nikotinbehov. Hvis man røyker mange sigaretter om dagen kan man gå over til e-sigaretter med et høyt nivå av nikotin, slik at det daglige behovet blir dekt. Røykere som røyker under fem sigaretter om dagen kan velge E-sigaretter med lavere nikotinnivå.

Det er flere klare fordeler med å gå over til E-sigaretter bortsett fra de åpenbare helsefordelene. For det første kan man røyke uten frykt for å sjenere andre, både ute og inne, og for det andre er det mer økonomisk. I tillegg til å slippe å forverre helsen, sparer man også penger.

På nettsiden kan man bestille opp til et års forbruk på én gang. For en som storrøyker koster det vanvittige 43 800 kroner i året, å kjøpe en pakke sigaretter per dag. Med en 12 månederspakke til 8376,95 sparer man 35 423 kroner. Frakt er også gratis for bestillinger på 299 og over.

E-sigarettene må lades med jevne mellomrom. Batteriet i e-sigaretten lades ved hjelp av en USB-opplader og en lader som settes i stikkontakter, og disse er med i startpakken. En bil-lader kan også skaffes gjennom nettbutikken. E-sigarettene må også påfylles når de er væsken er røkt opp og det finns forskjellige smaker som den vanlige røyksmaken, jordbær, eple, mentol og lakris. Som i en vanlig butikk har kunden rett til å returnere varen ubrukt i løpet av 14 dager.

Røykeslutt er vanskelig for alle som har røkt over en lang periode, men ved hjelp av e-sigaretter trenger man ikke lengre og slite med nikotinsug og fristen til å røyke. Man kan nå røyke helt uten konsekvenser for helsen og uten å sjenere andre med lukten av tobakk.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *